Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sok kép együtt

2010.05.01
 Rózsával köszöntelek virágos oldalamon!

Egy kis segítség! Ha esetleg valaki nem tudná hogyan működik a képek megtekintése, hogyan tudja megnézni a mozgó képeket eredetiben, azok kedvéért leírom.

Itt rákatt a virág linkjére, átvisz a képekhez...

A diavetítő egyforma nagyságban mutatja a képeket, itt kell rákattintani és akkor új oldalon megjelenik az eredeti kép, itt tudod elmenteni is a Te képeid közzé.


  • Szerelmi jóslat
    Sorsunk meg van írva a csillagokban Kérdezze a jövőről profi jósainkat!
    www.ezo.tv/szerelmi-joslas


     

FELTÉTLEN OLVASD EL A FENTI ÚTMUTATÁST!

 

 

Szép virág

Előnézet
  • Fényképek: 55

 

VIRÁGOK

Előnézet
  • Fényképek: 15

 

Tavaszi virágok, kertek

Előnézet
  • Fényképek: 163A tavasz az ébredező természet évszaka, egymás után bújnak elő a virágok a földből és borulnak zöldbe a fák. Különösen a kora tavaszi esküvőkhöz jól illenek a pasztell színek, majd a tavasz közepétől, a számtalan virágtól kiszínesedett világ hatására, nagyobb teret kaphatnak a rózsaszín, a sárga, a lila erőteljesebb árnyalatai.

Tavaszi

esküvői

színek

Rózsaszín
Fehér
Lila
A nyár a virágok kínálatában szinten felsosorolhatatlan sokféleséget hoz. A színek erőteljesek, a formák változatosak, a fantáziának szinte semmi nem szab határt.

Nyári

esküvői

színek

Kék
Rózsaszín
Sárga
Az ősz színei utánozhatatlanok, a meleg vörösek, barnák, sárgák, okkerek kavalkádja hódít mindenütt. A virágokra a teltebb, sötétebb árnyalatok jellemzők, az évszak csokrai szépen kombinálhatók a termésekkel és bogyókkal.

Őszi

esküvői

színek

Okker
Narancs
Vörös
A tél virágait az üvegházaknak és távoli tájaknak köszönhetjük. A csokrok színvilágát egyrészt az évszakból adódó hűvösség határozza meg, másrészt a hideget ellensúlyozni hivatott vörös és arany tónusok.

Téli

esküvői

színek

Fehér
Vörös
Zöld

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.