Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Más nője

2010.06.17

Férfiak vallanak: Miért jobb a más nőjével?

2010. június 7.
Van-e olyan férfi, aki ne vágyna arra (ha nős, ha facér), hogy szenvedélyes viszonyt folytasson egy szexis, vad nővel, legyen az akár más asszonya? És bele se gondol, hogy a nő, akit az újért elhanyagol, éppoly szexis, vad és kívánatos egy másik férfi számára. Összeállításunkból kiderül, mi motiválja a csalfa férfiakat, miért jó az nekik, ha kakukk módjára befészkelnek mások ágyába.
Címkék: Szeretőviszony

A férfiaknak olyan nő kell, aki nem akar lelkizni, beszélgetni, férjhez menni. Létezik ilyen nő? Igen, a férjes asszony – vágja rá az erősebbik nem –, aki a férjével beszéli meg a családi problémákat, a gyereknevelés kérdéseit, az anyagi gondokat. A szeretőnek pedig „csak” az ágy marad.

A modern szerető
Minden egyes percét kiélvezi a kapcsolatnak. A dolog azonban csak addig működik, amíg a szíve szabad marad. A férfiak irtóznak a kötöttségtől. – Belenézek a szemébe, és látom, hogy szeretőt keres – mondja a független „macsó”. És ha belehallgatunk a dicsekvő monológokba, kiderül, a férjes asszony őbenne megtalálta, amit állítólag keresett.

Ottó (51 éves fotós) azt mondja, élete nagy szerelme Gabi. Öt éve tart a viszonyuk a 45 éves könyvelőnővel.
– Mindig volt barátnőm. A feltűnően szép nőktől azonban igyekeztem távol tartani magam. Gabi barna hajú, bájos teremtés, a legizgatóbb nő, akivel eddig találkoztam. Vele megismerhettem az igazi szenvedélyt. Most már tudom, mit jelent vágyakozni valaki után. Gabi nem akarja felszámolni a családi fészket. Ezt és nem is bánom. Gyakran meglátogatom Gabit és a férjét. Előfordul, hogy hétvégén náluk alszom, ilyenkor leülünk hármasban, és egy pohár bor mellett elbeszélgetünk. Feri teljesen aszexuális. Egyáltalán nem illenek össze Gabival. A beszélgetés után aztán elköszön, visszavonul a szobájába, mi pedig legalább hajnali háromig élvezzük egymást a vendégszobában. Azután Gabi visszamegy a hálóba, Feri mellé. Nagyon jól kijövök a férjével, rokonszenves, intelligens ember. Talán megnyugvással tölti el, hogy ismeri a felesége szeretőjét.